Rólunk

Üdvözöljük önöket Kispiacról, abból az Észak-bácskai faluból, ahol a kifinomult császári ízek lakoznak, melyek már 15 éve kielégítik a változatos fogyasztói igényeket.

HACCP rendszer

A vágóhíd területén működő csirke- és sertésnevelő farm, a szabadtartású tyúkok telephelye (melyek követik a hazai modern állattartási és nevelési szabványokat), egyaránt hozzájárulnak a kiváló minőségű hústermékek és tojás megvalósításához.

A korszerű vágóvonal biztosítása mellett, gondoskodunk a törvény által előírt szigorú rendelkezések betartásáról a „humánus vágás”megvalósítása és az állatjóllét érdekében. Mindemellett az automatizált gyártósor lehetővé teszi a korszerű technológia alkalmazását a húsfeldolgozás területén, mely által minden feltételt megteremtünk a kiváló minőségű termék előállításához.

A Császár vágóhíd biztosítja a vásárlók számára, hogy nap mint nap elsőrangú eledel kerüljön az asztalra, különös figyelmet fordítva a higiéniai, munkavégzési, szállítási előírásokra vonatkozóan, illetve a termékek folyamatos minőségellenőrzését illetően.

A HACCP rendszer résztvevőjeként egy olyan gyártási gyakorlatot alakítottunk ki, mely során a törvényi rendeletek és szabványok tekintetében követjük a higiéniai előírásokat, az élelmiszer-biztonság megteremtése érdekében.

A friss csirke- és sertéshús mellett, további 70 gazdag ízvilágú termékkel büszkélkedhetünk, kiemelten a csirkeroládokat, a pizza sonkát, a füstölt csirkemell filét, a csirkemell sonkát, a „delicates” kolbászt.

Termékeinket az előírásoknak megfelelően szállítjuk a Vajdaság területén található 14 kiskereskedelmi üzletünkbe, ahol segítőkész eladóink várják az odalátogatókat. Üzleteinkbe számos akcióval várjuk önöket, továbbá hústermékeink mellett, elérhető áron kínálunk üdítőket, édességeket és fűszereket is.

Csirkerolád

Egyedülálló termékként található meg üzleteinkben
  • a sajtos
  • sonkás
  • szalonnás
  • gombás
  • magyar ízekkel gazdagított csirkerolád

Felvágottak

A Császár vágóhíd széles termékkínálattal várja vásárlóit a csirke és sertésfelvágottak körében egyaránt.

Hamburgerhúsok, csevapcsicsák

Kinálatunkban megtalálható minden ami egy igazi kerti- grillpartyhoz elengedhetetlen. Hamburgerhúsok, csevapcsicsák, rostély kolbászok, csirke és disznó saslikok.

Füstölt húsok

Üzleteinkben a vásárlók a füstölt húsok, kolbászok széles kínálatával találkozhatnak.

Kapcsolat

Bratstva Jedinstva 35a, 24416, Kispiac
(0)24 882 204; (0)24 882 033; 063 10 77 599
Beszerzés: 063 10 77 903
063 10 99 01
casarltd@gmail.com
  Munkaidő:
Hétfő -Péntek: 07-15h
Szombat: 08-12h
Látogassonak meg minket a facebook oldalunkon

Nagybani eladás

24416 Kispiac, Bratstva Jedinstva 35a
Tel: 024 882 033

Munkaidő:

Hétfő -Péntek: 07-15h
Szombat: 08-12h

Központ:

Tel: 024 / 882 204
Fax: 063 10 99 011